logo

Laptop valt steeds uit? Hier is hoe het te repareren

Bevindt u zich in een situatie waarin u aan het werk bent en uw laptop wordt willekeurig uitgeschakeld? Zo'n situatie kan erg vervelend zijn omdat je steeds je werk kwijtraakt. Het krijgt

HP laptop gaat niet aan? Hier is hoe het te repareren

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw HP-laptop niet wordt ingeschakeld, zelfs niet nadat u meerdere keren op de aan/uit-knop hebt gedrukt. Tijdens het opstarten van de laptop kan dit:

Een sleutel terugplaatsen op een laptop

Hoewel keycaps op een laptop stevig zijn geplaatst, kan een kleine kracht die op het rechtergedeelte van de toetsen wordt uitgeoefend, deze losmaken van de sleutelhouder. Het is ook visueel

Waarom verandert de helderheid van mijn laptop niet? Hoe te repareren

Als de helderheid op uw laptopscherm en de natuurlijke verlichting van uw omgeving niet overeenkomen, kunt u last krijgen van vermoeide ogen. U kunt echter moeilijkheden ondervinden

Waarom laadt mijn Chromebook niet op?

Een laptop zonder opladen is ongeveer net zo handig als een baksteen. Als uw Chromebook niet oplaadt, betekent dit echter niet automatisch dat de machine zelf gemetseld is.

4K versus 1080p: is UHD het geld waard?

Bij het kopen van een laptop/monitor/tv kan men zich afvragen of 4K het waard is? Hier splitsen we de meest gebruikte jargons van vandaag op en bepalen de winnaar van '4K vs 1080p'!

Waarom wordt mijn laptop zonder reden oververhit? [Repareren]

Als u problemen heeft met oververhitting van uw laptop, hoeft u alleen maar deze basisstappen te begrijpen en op te lossen.

Hoe een laptopcamera te repareren die niet werkt - Lenovo, HP, Dell

Een laptop-webcam is niet per se zo eenvoudig te repareren als een op zichzelf staande webcam. Je kunt het niet gewoon weggooien en een nieuwe aansluiten. Bekijk de meest populaire oplossingen voor laptopcamera's die niet werken.

Hoe HP-laptop te resetten

Laptops moeten worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen om onderliggende problemen op te lossen. In dit artikel laten we je zien hoe je je HP laptop kunt resetten.

15 trucs om uw laptop langer mee te laten gaan

Het heeft weinig zin om om de paar jaar nieuwe laptops te kopen. In plaats daarvan kunt u enkele van de onderstaande benaderingen volgen om ervoor te zorgen dat uw laptop langer meegaat.

Laptop maakt geen verbinding met wifi? 16 manieren om te repareren

Voordat u probeert uit te zoeken waarom uw laptop geen verbinding maakt met wifi, moet u uw router opnieuw opstarten, uw computer opnieuw opstarten en proberen verbinding te maken met een andere