logo

Reddit Rood zien? Streak van spraakmakende vertrekken Mar de gemeenschap

Betekenen drie spraakmakende vertrekken in minder dan twee weken gevaar voor de gemeenschap?

3 Veelvoorkomende iOS 9.0 Jailbreak-problemen en oplossingen

Hoe om te gaan met veelvoorkomende problemen op iOS 9.0 Jailbreak

Xiaomi's nieuwe quad-watervalscherm ziet er prachtig uit in het donker

Deze rondingen laten de smartphone zonder knoppen of poorten. De nieuwste innovatie van Xiaomi is bedoeld om consumenten naar een echt poortvrij unibody-ontwerp te leiden.

Microsoft Corporation kreeg SwiftKey vrij snel

Eén populair mobiel toetsenbord is niet genoeg, Microsoft wil Swiftkey en ook dat zo snel mogelijk.

Microsoft maakt Edge meer Chrome-achtig

Als u een Windows 10-gebruiker bent geweest, heeft u waarschijnlijk Microsoft Edge opgemerkt. Het is een slanke, snelle browser, ver verwijderd van de Internet Explorer van weleer. En Microsoft was niet verlegen om u te overtuigen om er een draai aan te geven - vooral als u Chrome aan het downloaden was op een nieuw geïnstalleerd systeem.

Verspreid positiviteit online, geen haat: adviseert Eric Schmidt van Google

Google maakt zich zorgen over de groeiende trend van online haat en intimidatie, meldt The Verge maandag. De uitvoerend voorzitter van de zoekgigant en voormalig

Facebook Inc verbiedt een andere sociale netwerksite op zijn platform

Facebook heeft zijn gebruikers verboden om Tsu.co ook op zijn website en in de apps te vermelden, meldt Mashable. TSU.co is een concurrent van Facebook, alleen het verschil

Tesla Motors Inc Gigafactory breidt uit tot 24 miljoen vierkante meter land

Tesla Motor Inc bouwt de grootste fabriek ooit in Story County, Nevada. De Gigafactory zal naar verwachting zo groot zijn als 7 blokken, volgens Story

Amazon introduceert stiekem huismerkmodellijnen

Amazon heeft een verrassende entree gemaakt in de mode-industrie door een eigen kledinglijn te introduceren. De afgelopen maanden was het bedrijf op zoek naar

Amazon Prime gaat getuige zijn van robuuste internationale groei: Bernstein

Beleggingsonderneming Bernstein handhaafde in een bijgewerkte onderzoeksnota vandaag een outperform-rating en een koersdoel van $675 voor Amazon.com, Inc.

SafePay: unieke adaptieve methode ontdekt om fraude bij kaarttransacties te voorkomen

Een nieuw, goedkoop fraudepreventiekanaal voor kaarttransacties is ontdekt door een team van Amerikaanse onderzoekers die magnetische kaartlezers gebruiken. Veilig Betalen,

De man achter SteamSpy werkt voor Epic Games Store

Sergey Galyonkin hield SteamSpy vier jaar lang als een hobby, terwijl hij hard aan het werk was aan de Epic Games Store die zojuist werd aangekondigd.

Motion Impossible: Tom Cruise in pleidooi tegen smoothing op tv

Tom Cruise en Christopher McQuarrie nemen stelling tegen motion smoothing in moderne tv's en de schade die dit toebrengt aan het genieten van films thuis.

InWin introduceert Saturn ASN120 Case Fans

Het Taiwanese bedrijf InWin heeft een nieuwe serie modulaire casefans gelanceerd, Saturn genaamd, in 120 mm en 140 mm varianten. Dit zouden de eerste retailfans kunnen worden met daisy-chaining, wat zou kunnen helpen de kabelwarboel te minimaliseren.

Epic Games – Steam-competitie in de maak?

Epic Games, makers en uitgevers van Fortnite, openen hun eigen winkel in de nasleep van het succes van de game, met kortingen en speciale aanbiedingen voor makers.

NVIDIA GeForce RTX 3080/3080 Ti: alles wat we weten

In dit artikel bespreken we de geruchten over specificaties, releasedatum en prijs van de volgende generatie Ampere GPU's van Nvidia zoals RTX 3080 en 3080 Ti.

AMD Ryzen 9 3950X: specificaties, prijs en release

De eerste van de derde generatie Ryzen-processors werd eerder dit jaar officieel gelanceerd in mei. In juli zijn er meer processors uitgebracht. En nu, misschien

AMD Ryzen 4000: de volgende generatie Ryzen

In dit artikel zullen we het hebben over alle geruchten over de aankomende op de Zen 3 en 7nm+ gebaseerde Ryzen 4000-serie desktop-CPU's.

De Mac gaat plat in de voetsporen van iPhone 12

De Mac is altijd plat geweest, waarbij de boven- en onderkant lichtjes gebogen waren. Rapporten suggereren dat Apple voor eens en altijd van die lichte rondingen afkomt.

Lekken onthullen Hasselblad's Camera op de aankomende OnePlus 9 Pro

Dankzij de module met 4 camera's aan de achterkant lijkt het alsof OnePlus zijn camera's serieus neemt. De OnePlus 9 pro heeft ook een gebogen 120Hz 1440p-scherm.