logo

PGA

Wat betekent PGA?

De Professional Golfers' Association (Groot-Brittannië en Ierland) werd opgericht in 1901. Oorspronkelijk was het een gecombineerde organisatie voor clubprofessionals en toernooiprofessionals. Echter, met de komst van de financiële hausse in toernooigolf in de jaren 1970, werd een aparte toernooidivisie (met het hoofdkantoor in Wentworth Club) opgericht. De twee takken gingen in 1984 uit elkaar en de PGA European Tour werd opgericht.

Evenzo werd in 1916 de Professional Golfers' Association (America) opgericht. Ook deze vormde in december 1968 een eigen divisie voor toernooispelers, die in 1975 de naam PGA Tour aannam. De PGA of America is de grootste werkende sportorganisatie ter wereld. wereld, bestaande uit meer dan 30.000 mannen en vrouwen die werken aan de ontwikkeling van het golfspel. De PGA Tour beheert het merendeel van de spraakmakende professionele golfevenementen, waaronder het Players' Championship.

Samenvatting van de belangrijkste punten

'Professional Golfers' Association' is de meest voorkomende definitie voor: PGA op Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.
PGA
Definitie:Vereniging van professionele golfers
Type:Afkorting
Raadbaarheid:
2: Vrij gemakkelijk te raden
Typische gebruikers:
Volwassenen en tieners

Afbeelding voor PGA

als ik schrijf PGA , Ik meen dit:

betekenis van PGA
De afbeelding toont de officiële badge van de PGA of America.

Meer...

Voorbeelden van PGA in zinnen

Hier is een voorbeeld van het gebruik van PGA in een gesprek:
  • Persoon A: Woehoe! ik heb les bij aPGAprofessional vanaf volgende week op de golfclub.
  • Jordanië: Echt niet! Was het duur?
  • Persoon A: Nee, je zou het moeten onderzoeken.

Een academische kijk op PGA

PGA is een afkorting van initialisme. Dit betekent dat het wordt uitgesproken met de afzonderlijke letters (d.w.z. Pee Gee Ay). Initialismen contrasteren met acroniemen, die als woorden worden uitgesproken.

Voorbeeld van PGA gebruikt in een tekst

PGA