logo

Oplossing: kan niet inloggen op Steam op Windows

Als je deel uitmaakt van een multiplayer-squadron, weet je hoe frustrerend het is om niet in te kunnen loggen op Steam en een wedstrijd te starten wanneer je teamgenoten je nodig hebben.

Steam Store wordt niet geladen? Hier leest u hoe u het kunt oplossen

Steam is geliefd vanwege de vele promoties en verkopen. Je zou kunnen stellen dat de Half-Life is ingehaald als de bekroning van Valve. Echter, zoals elke

Hoe de Steam Content File Locked-fout te herstellen

Het probleem met de meeste moderne games is dat ze constant grote updates nodig hebben. Hoewel DRM's zoals Steam het u gemakkelijk maken, kunnen ze vaak in

[Opgelost] Steam in afwachting van transactiefout - 8 eenvoudige oplossingen

Als u regelmatig Steam-aankopen doet, is het waardevolle kennis om te weten hoe u een Steam-transactiefout in afwachting kunt oplossen, of u nu van betalingsmethode moet veranderen

Hoe maak je een Steam-account in 8 eenvoudige stappen

Gaming is het grootste entertainmentmedium en het is nooit te laat om mee te doen. Maar weet u hoe u een Steam-account opent? Omdat het de beste plek is om te beginnen.

Code inwisselen op Steam

Valve maakt het extreem eenvoudig om code op Steam in te wisselen, of je nu de desktop-app of de mobiele app gebruikt.

Een game cadeau doen op Steam

Wil je met iemand spelen of een gamer blij maken? Zelfs als je geen Steam-account hebt, kun je leren hoe je een game op Steam cadeau kunt doen aan vrienden en familie.

Hoe voeg je een vriend toe op Steam? 3 makkelijke manieren

Weet jij hoe je een vriend kunt toevoegen op Steam? Het ontgrendelen van de functie vereist een van twee dingen. Geef geld uit aan de app of laat iemand anders vriendschap met je sluiten.

Stoom Ontbrekende Bestandsrechten [OPGELOST]

Steam is een krachtige tool die wordt gebruikt als een soort dashboard voor veel pc-games die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit soort software heeft echter zijn problemen. Een van de

Wat is Steam-portemonnee? Geld toevoegen en cadeaubon inwisselen

Steam is wereldwijd beschikbaar, maar de betaalmethoden zijn in alle regio's anders. Als je een game op Steam wilt kopen of de Steam-portemonnee wilt gebruiken, bekijk dan onze tutorial.

Schrijffout Steam-schijf (7 manieren om op te lossen)

Wanneer je een game downloadt op Steam, wordt er een kopie van de gamebestanden op je harde schijf gemaakt. Als het die bestanden niet kan opslaan, krijgt u mogelijk de schijfschrijffout van Steam.