logo

Ubisoft Plus vervangt UPlay Plus om Stadia en Luna te bereiken

Ubisoft Plus vervangt UPlay Plus om Stadia en Luna te bereikenhttps://gamerant.com/genshin-impact-widsith-instructors-set-archaic-petra-item-descriptions-wrong/

De Franse game-ontwikkelaar Ubisoft reviseert zijn abonnementsservice. De naam van hun lidmaatschap is niet langer UPlay Plus; het is Ubisoft Plus.

De re-branded service wordt gelanceerd voor Google Stadia en Amazon's Luna-service.

In ons eerdere Luna-artikel hebben we uitgelegd dat Amazon gamekanalen toevoegt. Ubisoft wordt de eerste op het platform.

Het lidmaatschap kost $ 14,99 per maand, hetzij op de officiële site van Ubisoft, Google of Amazon. Het geeft je de mogelijkheid om een ​​aantal van hun huidige en toekomstige games te spelen. Dat omvat Watch Dogs: Legions en Assasin's Creed: Valhalla.

Ubisoft Plus wordt op 10 november gelanceerd voor Amazon. Er is nog geen releasedatum voor Google Stadia, maar we weten dat het in december is.

dhmu betekenis
Ubisoft Meer

Ubisoft Plus biedt niet dezelfde games op Stadia of Luna, maar biedt wel de drie aankomende titels van het bedrijf.


Informatie: Een diepe duik in de langverwachte games van 2020.

We beschouwen Luna als een uitstekende zakelijke kans voor Amazon. Tegelijkertijd kan de nieuwere cloud-gamingservice een dure beproeving worden voor gamers.

[jnews_hero_13 hero_style=jeg_hero_style_5″ include_post=24538″]


Ubisoft Plus voor pc

Huidige UPlay Plus abonnees op pc behouden hun lidmaatschap. Ook blijven de functies hetzelfde sinds het bedrijf de optie vorig jaar lanceerde.

idw betekenis

PC-, Google- en Luna-leden krijgen toegang tot meer dan 100 Ubisoft-titels. Games die binnenkort worden uitgebracht, maken ook zonder extra kosten deel uit van het lidmaatschap.

Nu Ubisoft-games cloud-gamingservices bereiken, kun je die games spelen op Chrome-browsers en Android-telefoons. Amazon's Luna is ook beschikbaar voor mobiele iOS-apparaten via de browser.

UPlay Plus: presentatie E3 2019-conferentie UPlay Plus: presentatie E3 2019-conferentie
Bekijk deze video op YouTube

wat betekent oy?

Ubisoft Plus is hoe het bedrijf zijn beloften nakomt.

De enorme game-ontwikkelaar beloofde dat ze Ubisoft Plus zouden integreren met Google Stadia toen ze de service lanceerden.

Je kunt met name alleen lid worden van de afzonderlijke Ubisoft Plus-service op pc. Het is niet klaar voor consoles en het wordt niet gestart voor PS5 of Xbox-serie.

Toch zal Ubisoft plus hun games toegankelijker maken voor spelers die slechts een bescheiden pc hebben. Assasin's Creed: Valhalla alleen vraagt ​​om kaarten uit de RTX 20-serie als aanbevolen specificaties. Die zijn schaars en duur tijdens de pandemie.

Ubisoft Meer

Ubisoft Plus bereikt Amazon Luna op 10 november.

Een grote gok op cloudgaming

Ubisoft Plus werkt als een individueel abonnement op Luna en Stadia. Dat betekent dat het geen deel uitmaakt van het Stadia Pro-abonnement. Evenzo zal het geen deel uitmaken van het huidige Luna Plus-kanaal, dat al games heeft zoals Control en Metro: Exodus.

187 betekenis

Bovendien biedt Ubisoft voor de meeste games cross-progression aan. Dat betekent dat je de digitale editie van Assasin's Creed: Valhalla op een gaming-pc kunt spelen en vervolgens naar je telefoon op Google Stadia kunt springen en verder kunt gaan waar je was gebleven.

Het aanbod van Ubisoft op cloud-gamingplatforms van derden is echter kleiner. Je zult de meer dan 100 spellen van het bedrijf niet vinden. We weten bijvoorbeeld niet of er Rainbox Six-titels beschikbaar zullen zijn. Maar we weten wel dat Immortals: Fenix ​​Rising, Watch Dogs: Legion en Assasin's Creed: Valhalla beschikbaar zullen zijn.

Ubisoft zal een volledige aankondiging doen van de beschikbare titels voorafgaand aan de lancering op 10 november.

Daarnaast lanceren ze de Ubisoft Connect-app om je cross-connected games bij te houden, beloningen te delen en contact te maken met je vrienden.

UBISOFT CONNECT: Trailer starten
Bekijk deze video op YouTube

kewl betekenis

Bekijk ons ​​laatste gamenieuws:

[jnews_carousel_1 number_item=5″ post_offset=1″ include_category=14,3″ include_author=22″]


samengevat

Je moet onthouden dat het Luna Plus-kanaal een prijs van $ 5 per maand heeft. Als u Ubisoft Plus toevoegt, betaalt u $ 20 per maand. Is dat iets wat je de moeite waard vindt? Hangt af van hoeveel je van plan bent om die games te spelen, en het hangt ook af van de kwaliteit van je netwerk.

Met zijn prijs van $ 14,99 is Ubisoft Plus de duurdere optie voor gamingabonnementen. Onnodig te zeggen dat het alleen Ubisoft-games bevat.

Ter vergelijking: Xbox Game Pass Ultimate wordt voor dezelfde prijs verkocht en werkt op Xbox One, Xbox Series en pc. Verder werkt het op Android-apparaten en Chrome-browsers via de xCloud-streamingservice.

De service biedt veel variatie, van Microsoft Flight Simulator tot Doom Eternal. En het zal vanaf 12 november EA Play-games aanbieden.

Dus, wat vind je van Ubisoft Plus? Is het iets dat je zou willen hebben? Misschien kun je het een maand kopen om hun nieuwe games te testen en te kijken of je wilt blijven.